Okulumuzda 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında Beden Eğitimi öğretmenlerimiz tarafından düzenlenen ve başlangıç atışını okul müdür yardımcımız Arzu Yılmaz'ın yaptığı dart turnuvasının sonuçları belli oldu.

1.Neslihan DURMAZ

2.Zerrin SAĞLAM EVİZ

3.Saadet EHLİZ

4. Suna İŞCEN

Dilimizin Zenginlikeri Projesi kapsamında ilk toplantımızı okul müdürümüz Vedat Ali Dedebeyoğlu başkanlığında yaptık.

Dilimizin Zenginlikeri Projesi etkinlikleri Görsel Sanatlar öğretmenlerimizin pano çalışmalarıyla devam ediyor. 09/01/2024

Dilimizin Zenginlikeri Projesi etkinlikleri Tarih öğretmenlerimizin sınıf içi çalışmalarıyla devam ediyor. 09/01/2024

11/G sınıfı, okul müdür yardımcımız Aydın ÖZCANOĞLU ve sınıf öğretmenleri Emir Ali ŞAHİN rehberliğinde devlet büyükleri anıt mezarlığını ziyaret etti.

Şubat ayında ayın öğrencisi seçilen öğrencilerimize belgeleri ve hediyeleri okul müdürümüz Vedat Ali Dedebeyoğlu tarafından verildi.

Okulumuz Beden Eğitimi öğretmenleri tarafından masa tenisi  turnuvası düzenlenmiştir

Dereceye giren öğrencilerimiz.

1. 11/C EYÜPHAN DİLGİOĞLU

2. 11/F ENES SEVGİ

3. 11/B HÜSEYİN ÖZBEK

Masa tenisi tunuvasında dereceye giren öğrenilerimize okul müdürümüz Vedat Ali Dedebeyoğlu tarafından ödülleri verildi.

Şbt

28 Şubat tarihinde İl Sağlık Müdürlüğü görevlileri Türkan ve Buket Hanım tarafından 9. sınıflarımıza yönelik Beden Sağlığı ve Dengeli Beslenme konularında seminer verildi.

Öğrencilerimiz, üniversiteleri tanıma kapsamında öğretmenlerimiz Dilek Uçar, Mehtap Demirkan, Nejla Yıldırım ve Medet Yalçın rehberliğinde Hacettepe Üniversitesi'ni ziyaret etti.

Şbt

11. sınıf öğrencimiz Zeynep Sudenaz Aktaş Karate branşında okullar arası turnuvada Ankara 3. oldu. Madalyası Okul Müdürümüz Vedat Ali Dedebeyoğlu tarafından verildi.

Şbt

Okulumuzun devam eden projesi kapsamında öğretmen ve öğrencilerimiz Yapay Zeka - Siber Güvenlik- Kriptoğrafi Uygulamaları konulu seminere katılmıştır.

Şbt

Okul Müdürümüz Vedat Ali Dedebeyoğlu, ders öğretmenleri ile birlikte 12. sınıflara yönelik toplantı düzenledi.

Ock

Kore Kültür Merkezi Genel Müdürü 박기홍 Kee Houng PARK okulumuzu ziyaret ederek okul müdürümüz Vedat Ali Dedebeyoğlu ile görüştü. Kendilerine okulumuz Korece öğretmeni Nazlı Bayındır refakat etti.

Ock

27 Aralık Atatürk'ün Ankara'ya gelişi, okulumuzda törenle ve kır koşusu etkinliği ile kutlandı. Dereceye giren öğrencilerimize ödüllerini okul müdürümüz Vedat Ali Dedebeyoğlu verdi.

Derceye giren öğrenilerimiz

Kızlar                                    Erkekler

1. 10/F Fulya Yıldırım          1. 9/D Durak Yıldız

2. 9/C Şevval Karakoç         2. 10/F Osman Yağız Kaya

3. 10/ D Hilal Bakırdağ        3. 12/C Abdülmecit Ulus

Okulumuz BTR öğretmeni Sinan CANKURTARAN, 21-22 Aralık 2023 tarihlerinde öğretmen ve öğrencilerimize ÖDS (Öğrenci-Öğretmen Destek Sistemi) ile ilgili bilgilendirme toplantısı düzenleyerek sistemin faydaları ve kullanımı ile ilgili bilgi vermiştir.