Öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz Mehtap Demirkan, Dilek Uçar, Dilek Çalışkan ve Dilara  Akbulut Soysal rehberliğinde Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Etlik kampüsünü ziyaret etti.

12/B sınıfı öğrencilerimiz Beden Eğitimi öğretmenimiz Dilek Çalışkan rehnerliğinde ATO'daki kitap fuarını ziyaret ettiler.

Okul Müdürümüz Vedat Ali Dedebeyoğlu ve Edebiyat öğretmenimiz Emir Ali Şahin, öğretmenlerimizin oyu ile seçilen öğrencilerimize ödülünü verdi.

Okulumuz öğrencileri, öğretmenlerimiz Sümeyye Açıkgöz ve Esma Turna rehberliğinde Millet Bahçesi'nde oryantiring etkinliği yaptı.

Kas

Öğretmenlerimiz Selvihan CANDEMİR ve Nejla YILDIRIM rehberliğinde, öğrencilerimiz TBMM'yi ziyaret etti.

Kas

Öğretmenler Günü'nü hem okulda etkinliklerle hem de emekli öğretmenlerimizin katılımıyla okulumuzun yakınındaki otelde kutladık.

Kas

Öğrencilerimizin resimleriyle Podium AVM'deki resim sergisine katıldık. İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Veli Karakuş, çevremizdeki diğer okul müdürleri ve okul müdürümüz ve öğretmenlerimizin katılımıyla Podium AVM'deki resim sergisinde biz de yerimizi aldık.

Kas

Şehit Öğretmenler Hatıra Ormanı'na öğretmenlerimiz Aycan Ersoy ve Sinan Cankurtaran rehberliğinde öğrencilerimiz ağaç diktiler.

Kas

Atamızı çeşitli etkinliklerle andık.

e-twinning etkinliğimiz

Kas

Öğrencilerimiz Rehber Öğretmenlerimiz Dilek UÇAR, Mehtap DEMİRKAN, Tuğçe AVCI ÇEÇ, Tarih Öğretmenimiz Selvihan CANDEMİR ve Felsefe Öğretmenimiz Elif Hacer YILDIRIM rehberliğinde Ankara Üniversitesi Hukuk ve İletişim Fakültelerini ziyaret ettiler.

İller Bankası Özel Eğitim Uygulama Okulu Ziyareti

Okulun bahçesine okulun öğrencileri birlikte  çam ağacı dikimi

Millet kütüphanesi ziyareti

Değerler eğitimi kulübü etkinlikleri