KELİME MÜZESİ VE ANKARA KALESİ GEZİSİ

Okulumuz 9/E sınıfı öğrencileri, Cumhuriyetimizin 100. yıl etkinlikleri kapsamında sınıf rehber öğretmeni Kamil AKGÜL ve okulumuz müdür yardımcısı Aydın ÖZCANOĞLU rehberliğinde Kelime Müzesi’ni ve Ankara Kalesi’ni ziyaret etti.

Kelime Müzesi’ni ziyaret eden öğrenciler, “Kelimelerin eski zamanda kullanıldığı anlamları, bu zamana kadarki uğradığı değişimleri, unutup kullanmadığımız hallerini görmek çok güzeldi. Türkçemiz ne kadar geniş ve güzel bir dil. Kelime Müzesi’nde söz varlığımızın eski dönemlerden günümüze gelene kadar yaşadığı serüvene şahitlik ettik. Sözcüklerin kökenleri, eski ve yeni anlamları üzerinde düşünme fırsatı bulduk.” şeklinde ortak düşüncelerini paylaştılar.

15 Temmuz programı fotoğrafları

24 ARALIK 2021 CUMA GÜNÜ SAAT 08.50- 09.30'DA  ( 2. DERS SAATİ) KİTAP OKUMA ORTAK SINAVI YAPILACAKTIR. SORUMLU OLUNAN KİTAPLAR AŞAĞIDA BELİRTİLMİŞTİR.

9. SINIFLAR  : "DOKUZUNCU HARCİYE KOĞUŞU"

10. SINIFLAR: "UZUN HİKAYE"

11. SINIFLAR: "SİNEKLİ BAKKAL"

MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI İLE TÜRK PATENT VE MARKA KURUMU ARASINDA İMZALANAN EĞİTİM İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ KAPSAMINDA ÖĞRENCİLERDEN PATENT/FAYDALI MODEL VE TASARIM BAŞVURU ÜCRETİ İNDİRİMLİ OLARAK ALINMAKTA,PATATENT ARAŞTIRMA VE İNCELEME RAPOR ÜCRETLERİ İSE ALINMAMAKTADIR.

ÖLÜMÜNÜN 83. YILDÖNÜMÜNDE ULU ÖNDER MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'Ü SEVGİ, SAYGI, MİNNET VE RAHMETLE ANIYORUZ.

CUMHURİYETİMİZİN 98. YILI KUTLU OLSUN...

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı büyük bir  coşkuyla kutladık. Ardından Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan programa okulumuzu temsil eden öğrencilerimizle birlikte katıldık.

Emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

19 MAYIS ATATÜRK'Ü ANMA, GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI KUTLU OLSUN

Mustafa Kemal ATATÜRK'ün Samsun'a çıkışının 102. yıldönümü kutlu olsun.

"Ey yükselen yeni nesil, gelecek sizindir. Cumhuriyeti biz kurduk; onu yükseltecek ve sürdürecek sizsiniz ." Mustafa Kemal ATATÜRK

Haz

UZAKTAN EĞİTİM SÜRECİNİN DEĞERLENDİRİLMESİ İÇİN https://veri.meb.gov.tr/ ADRSİNDE VELİ VE ÖĞRENCİ ANKETİ YAYIMLANMIŞTIR. ANKETİ DOLDURMANIZI RİCA EDİYORUZ.

UZAKTAN EĞİTİM TV FREKANS VE KANAL BİLGİLERİ

EBA TV LİSE DERS PROGRAMI

EBA ŞİFRENİZİ GÖRSELDEKİ AŞAMALARI TAKİP EDEREK ALABİLİRSİNİZ.

Yenimahalle İlçe Müftülüğü tarafından öğrencilerimize "Sosyal Medya" konulu seminer verildi. Seminerde sosyal medyanın hayatımızı nasıl etikilediği, olumlu ve olumsuz kullanım yönleri anlatıldı.

ÖDüzenlenen Wushu Turnuvası'nda okulumuz öğrencisi Kıvanç Malatyalıoğlu Ankara il 1. si olmuştur. Öğrencimizi tebrik eder, ailesi ve antrenörlerine teşekkür ederiz.

Giresun'da düzenlenen Ümit Kızlar Gençlik Karate Turnuvası'nda okulumuz öğrencisi İrem Canagir bölge 3. sü olmuştur. Daha önce pek çok kez madalya kazanan öğrencimizi tebrik eder, ailesi ve antrenörlerine teşekkür ederiz.

Düzenlenen "Wushu" turnuvası alt gençlerde öğrencimiz Başar Şanal Türkiye 2. si olmuştur. Öğrencimizi tebrik eder, ailesi ve antrenörlerine teşekkür ederiz.