EBA ŞİFRENİZİ GÖRSELDEKİ AŞAMALARI TAKİP EDEREK ALABİLİRSİNİZ.

Yenimahalle İlçe Müftülüğü tarafından öğrencilerimize "Sosyal Medya" konulu seminer verildi. Seminerde sosyal medyanın hayatımızı nasıl etikilediği, olumlu ve olumsuz kullanım yönleri anlatıldı.

ÖDüzenlenen Wushu Turnuvası'nda okulumuz öğrencisi Kıvanç Malatyalıoğlu Ankara il 1. si olmuştur. Öğrencimizi tebrik eder, ailesi ve antrenörlerine teşekkür ederiz.

Giresun'da düzenlenen Ümit Kızlar Gençlik Karate Turnuvası'nda okulumuz öğrencisi İrem Canagir bölge 3. sü olmuştur. Daha önce pek çok kez madalya kazanan öğrencimizi tebrik eder, ailesi ve antrenörlerine teşekkür ederiz.

Düzenlenen "Wushu" turnuvası alt gençlerde öğrencimiz Başar Şanal Türkiye 2. si olmuştur. Öğrencimizi tebrik eder, ailesi ve antrenörlerine teşekkür ederiz.

Okulumuz 12. sınıf öğrencilerine yönelik mesleki rehberlik kapsamında Milli Savunma Üniversitesi Bando Astsubay Maslek Yüksekokulu'nda görevli öğretim üyeleri tarafından bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Ankara Eminiyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'ndeki görevliler tarafından 10. sınıf öğrencileri terörle mücadele, zararlı örgütlerden kaçınma vb. konularda bilgilendirildi.

"Ses ve Nefes Teknikleri Karaoke" konulu ocak ayı  öğretmen atölyemiz okulumuz müzik öğretmeni Handan ÖZDEMİR'in sunumuyla gerçekleşti. Atölyemize katkılarından dolayı Handan ÖZDEMİR'e ve etkinliğe katılan arkadaşlarımıza teşekkür ederiz.

Mesleki Rehberlik kapsamında 11. sınıf öğrencilerimize yönelik okulumuz rehber öğretmeni Saadet EHLİZ tarafından ODTÜ'ye tanıtım gezisi düzenlenmiştir. Öğrencilerimiz ODTÜ Yerleşkesi'ni gezerek ODTÜ hakkında bilgi edinmişlerdir.

"Ses ve Nefes Teknikleri ( Just Dance )" konulu aralık ayı öğretmen atölyemiz okulumuz müzik öğretmeni Handan ÖZDEMİR'in sunumuyla gerçekleşti. Atölyemize katkılarından dolayı Handan ÖZDEMİR'e ve etkinliğe katılan arkadaşlarımıza teşekkür ederiz.

Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü Yüksek Lisans öğrencisi Emel Malkoç tarafından 9. ve 10. sınıf öğrencilerine yönelik "Ergenlikte Hijyen ve Beslenme" konulu seminerler verilmiştir. Emel Malkoç'a sunumları için teşekkür ederiz.

Şbt

20- 27 Aralık Mehmet Akif Ersoy'u Anma Haftası nedeniyle okulumuzda anma programı düzenlendi. Bunun yanı sıra Safahat'tan Şiir Okuma Yarışması ve Mehmet Akif ile ilgili duvar panoları yapıldı. Öğrencilerimizle Mehmet Akif Ersoy Müze Evi'ne ziyraret düzenlendi. Emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Şbt

Emniyet Genel Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik birimi tarafından okulumuz öğrencilerine "Teknoloji Bağımlılığı ve Korunma Yöntemleri" konularında bilgilendirme semineri düzenlenmiştir.

Şbt

Okulumuz Felsefe Grubu Dersleri öğretmeni Aycan Ersoy, Matematik öğretmeni Zeliha Tamsöz Yılmaz, Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeni Özlem Koç, Tarih öğretmeni Yalçın Düzdar ve Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni Rıza Arslan tarafından farklı günlerde ve farklı öğrenci gruplarıyla Ulucanlar Cezaevi Müzesi, Mehmet Akif Ersoy Müze Evi, Rahmi Koç Oyuncak Müzesi gezileri düzenlenmiştir. Bu etkinlikleri düzenleyen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Başkent Öğretmen Atölyeleri kapsamında okulumuz Rehber öğretmeni Dilek Uçar, öğretmen arkadaşlarımıza  "Travma Sonrası Stres Bozukluğu ( Doğal Afetler )" konulu seminer verdi. Seminerde yapılan kısa drama çalışmasıyla etkinliğimiz hem bilgilendirici hem eğlendirici oldu.